Značilnosti astroloških znamenj za kužke />

25/09/2018

Novosti, Zanimivo, Novice

Ste se kdaj spraševali, zakaj je vaš pes takšen, kakršen je? In zakaj ima tako osebnost, kot jo ima? Na oblikovanje njegove osebnosti vsekakor vplivata vzgoja in pasma, vendar pa obstajajo tudi druge lastnosti, ki zaznamujejo vsakega kužka. To je predvsem pasje astrološko znamenje. Katere značilnosti imajo kužki glede na znamenje, preverite v nadaljevanju.

Oven (21.3.-20.4.)

Kužki v znamenju ovna so pustolovski, pogumni in optimistični. Svoj dan najraje preživijo, ko lovijo in se igrajo na dvorišču ter s svojo hrabrostjo varujejo svoj doma pred drugimi, še posebej pred poštarji. Za te kužke je zelo priporočljivo, da so čipirani in sterilizirani oz. kastrirani. 

Bik (21.4.-20.5.)

Se vaš kužek sam »odloči«, ko je konec sprehoda, spusti rit na tla in se ne želi več premakniti? To je tipično vedenje kužkov rojenih v znamenju bika. Ti psi so znani po svoji trmoglavosti. Za določeno vajo ali ukaz, potrebujejo več vaje kot ostali kužki. Medtem ko so trmasti, so tudi neverjetno zvesti in ljubeči.

Dvojček (21.5.-21.6.)

Imate občutek, da je vaš kužek eno minuto vesel in zabaven, naslednjo minuto pa že zamišljen in umaknjen? Velikokrat so zelo napeti. Kljub vsemu so pa tudi neverjetni. So izjemno očarljivi in zagotovo se bodo prikupili tudi vašemu gostu. Njihov magnetizem omogoča, da so nepredvidljivi, domiselni in temperamentni.

Rak (22.6.-22.7.) 

Psi v znamenju raka so zelo ljubeči in ljubki. Rak je vodni znak, ki ga upravljajo čustva in kužki rojeni v tem obdobju, »imajo« le-teh v presežku. So zelo občutljivi in če do njih niste 100% naklonjeni, so zelo prizadeti. Ti psi neverjetno skrbijo za tiste, ki jih imajo radi. 

Lev (23.7.-22.8.)

Znamenje leva predstavlja lev, kralj živali. Tudi njihova osebnost je »velika« kot levja griva. Krepki, ekstrovertirani, malenkost neumni in melodramatični, to je njihov opis. Poleg tega so zelo radi v središču pozornosti, pa čeprav z neumnimi dejanji, kot npr. lovljenje svojega repa. Ker želijo biti 24/7 v središču pozornosti, je lahko to zelo utrujajoče za lastnike teh psov.

Devica (21.8.-22.9.)

Če je vaš kužek bolj miren in tih ter je kot »lepilo« za pravila, je to najverjetneje lastnost nebesnega znamenja. Ti kužki imajo predvsem težave z anksioznostjo, če niso pravilno usposobljeni. So neverjetno analitični in praktični tako da, če vidijo zajčka na dvorišču, ki je predaleč, da bi ga ujeli, bodo prihranili svojo energijo in počakali na boljšo priložnost. So pa tudi pravi delavci in ljubeči psi.

Tehtnica (23.9.-22.10.)

Kužki rojeni v znamenju tehtnice imajo uravnotežen vsak del svojega življenja. Ti psi vedno pretehtajo svoje možnosti, preden se odločijo. Niso problematični do drugih, še posebej radi živijo z drugimi psi. So zelo ljubeči in pošteni. 

Škorpijon (23.10.-22.11.)

Škorpijoni so znani po intenzivnosti, ki jo izražajo na vsakem koraku svojega življenja. Škorpijoni nimajo gumba za "hlajenje", kar je jasno po svoji ostri lojalnosti tistim, ki jih imajo radi. Ta zvestoba lahko hitro postane zavist ali ljubosumje, če se pes počuti zapostavljenega. Da bi se izognili morebitnim teritorialnim težavam škorpijona, bodite pozorni na rutinsko usposabljanje. Kljub nekaterim zastrašujočim značilnostim so pa škorpijoni psi, ki vas bodo brezpogojno imeli radi.

Strelec (23.11.-22.12.)

Ali vaš pes navdušeno gleda skozi okno? Ali razmišlja o globokih stvareh, kot na primer kdo je pes na drugi strani stekla? Kužki rojeni v obdobju strelca, pogosto sanjajo v oblakih in radi raziskujejo svet okrog njih. Tem kužkom boste polepšali dan, če ga boste vzeli s sabo na  razburljiv nov pohod, na izlet ali na plažo. So pa zelo nestrpni, zato jim priskrbite veliko igrač, medtem ko bodo sami, da se bodo lahko zaposlili.

Kozorog (23.12.-22.1.)

Kužka rojenega v znamenju kozoroga upravlja planet Saturn, znak zemlje, ki je eden izmed najbolj utemeljenih znamenj zodiaka. To naredi pse organizirane (vedno vedo, kje so njihove najljubše igrače). Tudi ti psi so nagnjeni k strahu, zato se prepričajte, da z ustreznim usposabljanjem in preventivnimi ukrepi olajšate razburjenje ali druge strahove. Zelo radi se družijo s kolegi psi in ljudmi.

Vodnar (23.1.-18.2.)

Vodnar je zelo inteligenten in intuitiven znak. Zdi se, da točno vedo, kdaj boste stopili skozi vrata in vedo, da ne smejo cviliti med vašo najljubšo oddajo. So zelo ljubeči in obožujejo crkljanje. Včasih so lahko nekoliko trmasti in bodo naredili kar hočejo, ko hočejo. To vključuje lajanje pred zunanjimi vrati, tudi če je treba 30 minut brez prestanka. 

Ribi (19.2.-20.3.)

Pes rojen v znamenju ribi ima sanjsko osebnost in hrepeni po miru in harmoniji. So odlični hišni ljubljenčki za družine z majhnimi otroki. Vendar ne dovolite, da bi vas njihova sladka osebnost, prevarala. Za tem nedolžnim videzom se skriva marsikaj, kajti le-ti kužki vedo, da so vas s svojimi tačkami ovili okrog vratu, prav tako kot so sami načrtovali. 

Ni nujno, da bodo te tipične lastnosti astroloških znamenj veljale za vašega kužka. Na obnašanje in osebnost kužka lahko vpliva več dejavnikov, zato si ne delajte skrbi, če vaš kužek ni tipičen za določeno znamenje.
 

Delite s prijatelji na: