Dino formula

Verjamemo, da s hrano DINO® našim psom zagotavljamo popoln in kakovosten obrok, ki skrbi za vse pomembne življenjske funkcije.

Vse to je povezano v DINO FORMULO®:

 

 

NEGOVANA DLAKA – dlaka je najbolj izpostavljen in metabolno najbolj aktiven pasji organ. Tako po izgledu dlake mnogi veterinarji prepoznajo zdravstveno stanje psa. Maščobne kisline, ki jih vsebuje pasja dlaka, so enake tistim, ki sodelujejo v povezovanju celic in ustvarjanju meje med zunanjim in notranjim delom organizma. Cink, biotin in vitamini B skupine regulirajo metabolizem, njihovo optimalno razmerje, ki je vgrajeno v hrano Dino® pa je vidno na sijoči dlaki in zdravi koži vašega psa.

 

DOBRA KONDICIJA – psi so veliki raziskovalci: radi ovohavajo in radi tudi z jezikom okušajo predmete iz svoje okolice. Zaradi svoje raziskovalne narave je nujno, da je imunski sistem psa vedno na visokem nivoju. Cink in baker, ki ju hrana Dino® vsebuje, skupaj z vitaminoma C in E tvorijo imunsko zaščito, ki varuje vašega psa pred prostimi radikali in njihovim kopičenjem in s tem tudi pred različnimi boleznimi.

 

IMENITEN OKUS – Dino® hrana vsebuje samo visokokakovostne sestavine, je dobro prebavljiva in ima veliko energijsko vrednost. Dehidrirane Dino® granule so primerne velikosti za zauživanje in v ustni votlini vašega psa puščajo manj oblog in ostankov. Redna kontrola ustne votline se priporoča vsem psom ne glede na hrano, ki jo dobivajo.

 

POPOLN OBROK – popoln obrok vašega psa je ključ do dobrega zdravja, saj le kombinacija najboljših sestavin zagotavlja zdrav razvoj in aktivnost vašega psa. Dino® hrana je odlično prebavljiva, omogoča absorbcijo hranljivih snovi in njihovo distribucijo v različne telesne organe, omogoča izločanje škodljivih snovi in krepitev imunskega sistema.

 

DINO® premium pasja hrana je registrirana blagovna znamka podjetja Lek Veterina d.o.o