Naša zgodba

Lek Veterina d.o.o. je podjetje z barvito zgodovino in dolgoletno tradicijo, ki nas je pripeljala med vodilne proizvajalce mineralno vitaminskih mešanic v Sloveniji in v Evropi. Tradicionalna povezava s farmacevtsko družbo je narekovala temelje za kakovostno proizvodnjo, ki smo ji dodali še skrb za proizvodnjo varne in zdrave hrane za živali in s tem za ljudi. Kakovost, znanje in integriteta so naše ključne vrednote, ki nam zagotavljajo uspešno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji.

Izkušena ekipa strokovnjakov na področju prehrane domačih živali, ki jo sestavljajo nutricionisti, veterinarji in tehnologi,  je sedaj svoje znanje prenesla tudi na področje prehrane psov in na trg lansirala lastno blagovno znamko briketirane pasje hrane DINO® z odliko premium. Pri pripravi receptur smo se zgledovali po aktualnih in vodilnih znanstvenih izsledkih ter priporočilih strokovnjakov. Prepričani smo, da smo z izborom najbolj kakovostnih surovin, ki jih psi dobro prebavljajo in tudi odlično prenašajo, sestavili popoln in uravnotežen obrok za vsakodnevno hranjenje vašega štirinožnega prijatelja.

Potrebno je vedeti, da z izbiro in nakupom določene vrste hrane lahko v veliki meri vplivamo na zdravje in življenjsko dobo naših domačih živali. Rezultati testiranj ter izkušnje iz trga nam zagotavljajo, da smo s hrano DINO® sestavili optimalen in okusen obrok za vašega psa, ki skrbi za vse njegove najpomembnejše življenjske funkcije ter s tem za zdravje celotnega organizma.

Zakaj izbrati blagovno znamko pasje hrane Dino?

  • ker predstavlja popolnoma uravnotežen obrok in vsebuje vse sestavine, potrebne za zdrav in pravilen razvoj vašega pasjega ljubljenčka
  • paleta proizvodov zajema vse starostne skupine psov (za vsakogar nekaj)
  • hrana je narejena iz le kakovostnih sestavin, izbranih pod strogimi kriteriji
  • ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in arom
  • recepture izdelkov so večkrat preverjene in učinkovite
  • na voljo je po prijaznih cenah
  • po 1 mesecu hranjenja s premium pasjo hrano DINO® boste nadvse zadovoljni z obnašanjem in videzom vašega psa