Pomagajte kužku pri izboljšanju delovanja sklepov in celotnega gibalnega sistema />

Ker se res trudimo pomagati našim najboljšim in najbolj zvestim prijateljem, imamo na voljo NOV IZDELEK, Glukozamin PET. Le-ta podpira razvoj in regeneracijo sklepnega hrustanca ter izboljšuje delovanje celotnega gibalnega sistema. 

Kužki ne morejo z besedami izraziti svoje bolečine, zato je priporočljivo, da to, če se le da, preprečimo, še preden pride do težav in se pokažejo kakršni koli znaki, da štirinožci že trpijo. Glukozamin deluje tudi preventivno, saj zavira težave, ki so povezane s sklepi. 

Težave z obrabo sklepov lahko vsekakor preprečimo z  Glukozaminom PET. Zakaj? Ker kolagen izboljšuje delovanje sklepov in celotnega gibalnega sistema ter pomaga vzdrževati gibljivost sklepov. S svojim delovanjem podpira in spodbuja regeneracijo sklepnega hrustanca. 

Vitamin C je pomemben pri pravilni sintezi kolagena. Glukozamin sulfat izboljšuje regeneracijo, preprečuje poškodbe sklepnega hrustanca ter ima protivnetni učinek. Izvlečki rastline vražji  krempelj imajo protibolečinski, protivnetni učinek. 
Vitamin D pa ima pomembno vlogo pri vzdrževanju zdravja ter optimalnega delovanja kosti in mišic, saj je nujen pri absorpciji kalcija ter za vzdrževanje pravilne mineralizacije kosti. 

S staranjem se tudi hrustanec bolj obrablja in z vključevanjem glukozamina v prehrano lahko znatno izboljšamo njegovo obnovo. Z uživanjem Glukozamina PET bomo preprečili boleče simptome sklepnih obolenj kužkov in povečali gibljivost kužkov, ki trpijo za artritisom. Kako pa še lahko pomagate kužkom, ki imajo težave z artritisom, si preberite v eni izmed naših prejšnjih novičk, ki jo najdete tukaj >> 

Poskrbite za zdravje vaših kužkov, da se bodo lahko brezskrbno gibali in skakali naokoli s pomočjo našega novega izdelka Glukozamin PET, ki ga najdete TUKAJ >> 

Delite s prijatelji na: