OmegaVit olje za krepitev imunskega sistema />

12/05/2017

Izdelki, Prehrana, Zdravje

Danes vam želimo predstaviti povsem nov izdelek OmegaVit olje, ki smo ga razvili za vaše štirinožne prijatelje v podjetju Lek Veterina d.o.o.. Preberite si, pri kakšnih težavah lahko pomaga vašemu psu.

OmegaVit olje

OmegaVit olje je poseben visokokakovosten vir esencialnih nenasičenih omega-3 in omega-6 maščobnih kislin iz olja jeter atlantske trske. Je naravni produkt oljne konsistence, ki zagotavlja bogat vir esencialnih maščobnih kislin DHA in EPA, ki podpirajo funkcijo srca in ožilja. 

OmegaVit olje stimulira in aktivira celoten imunski sistem živali. OmegaVit olje je specifična dopolnilna prehrana za živali in se uporablja kot podporna terapijo pri dermatoloških obolenjih, saj ima tudi določeno protivnetno delovanje. 

Izdelek učinkovito zmanjšuje težave pri alergijah, kožnih izpuščajih, demodikozi, pri prekomernem izpadanju dlake ter pri seboreji. Prehransko dopolnilo je bogato tudi z vitaminom D, ki je še posebej pomemben v zimskem času in prispeva k ohranjanju zdravja kosti in zob ter optimalnemu delovanju imunskega sistema.

Več o sestavi izdelka in navodilih za uporabo si preberite tu: OmegaVit olje

Poskrbite za zdravje in okrepitev imunskega sistema vašega štirinožnega prijatelja. Izberite izdelek slovenskega podjetja, kjer smo že dolgo let posebej predani zdravju živali. Vaš kužek vam bo hvaležen.

Delite s prijatelji na: