5 idej za pustni kostum vašega kužka />

Se tudi vi radi našemite za pusta? Zakaj ne bi tudi vašega kužka oblekli in ga peljali na sprehod za pusta? Pripravili smo vam nekaj idej, ki jih lahko uporabite, da bo letošnji pust še bolj zabaven in norčav.

Priporočamo vam, da si še prej preberete nekaj varnostnih nasvetov, saj si zagotovo vsi skupaj želimo, da nam pustni dan ostane v spominu po lepih doživetjih:

  • Pazite na kostume, ki se nadenejo okrog vratu. Ne smejo biti pretesni, da se kuža ne zaduši.
  • Nikoli ga ne pustite samega, oblečenega v pustni kostum.
  • Prepričajte se, da se v kostumu lahko prosto in brez omejitev premika.
  • Če vidite, da je kuža nemiren, ko ima oblečen kostum, mu ga slecite.
  • Pazite, da kužek ne bodo imel prekritih oči in ušes.


1. Batman

 

Tudi, če je vaš kužek majhen, se lahko en dan v letu spremeni v pravega bojevnika. Mogoče bo tudi vaš otrok oblečen v tem stilu in skupaj lahko tvorita popolno kombinacijo.

 

2. Čarovnik

 

Čarovniška kapa in pregrinjalo - tako bo vaš kužek pričaral prav posebno čarovnijo, ki bo trajala in trajala. Kostum je primeren za kužke, ki jih ne moti, če imajo nekaj na glavi, sicer si bo kužek kaj hitro lahko snel kapo.


3. Dinozaver

 

Morda pa bo vaš ljubljenček navdušen, če bo zablestel v vlogi dinozavra. Skupaj z vami lahko tvori prav luštno kombinacijo, ko se boste podali na shod dinozavrov.

 


4. Metuljček

 

 

Če si želite nežno, ljubko in edinstveno pustno masko, potem bo metuljček prava izbira. manjše pasme bodo zagotovo zablestele v tem krasnem kostumu, morda bo pristajalo tudi večjim kužkom.

5. Gospod kužek

 

O, dober dan, gospod kužek, kako vam lahko pomagamo? Prisrčna maska, ki bo stopila prav vsako srce. Morda za piko na i dodajte še rožico, ki jo bo vaš ljubljenček prinesel ljubljeni osebi in pustno presenečenje bo popolno.


Bo morda tudi vaš kužek nosil kakšno pustno masko? Zaupajte nam, katero, veseli bomo vaših idej in fotografij.

 

Delite s prijatelji na: